8.03.2008

Efterlängtad Söndag


Jo faktiskt, då jag även denna vecka jobbat lördag.. Brukar gilla söndagar, en bra dag för att ta igen sig, ladda för kommande vecka och göra allt det där man inte hinner på veckodagarna. Så idag blir det till att tvätta några maskiner och damsuga lägenheten. Packa om väskan, fixa lunch till imorgon och åka över till Skövde igen.

Gårdagen var väl mer eller mindre lyckad. Jobbade mellan 10-15. Mötte Ida på Wayne's för en latte och kaka.. Som vanligt gick vi igenom alla veckans ups and downs. Och blev nästan ivägkörda av personalen som ville stänga igen och gå hem. Vilket ju är fullt förståligt. Vem vill jobba obetald övertid liksom.. Så på Idas pakethållare genom stan och vidare hem till henne för att vräka oss i soffan med lite godis och ännu mera pladder om veckans bravader. Boka bord på Husaren, duscha, lägga ny make och dra på sig party fodralet.

Några timmar senare, efter en grymt god middag, fick vi sällskap av Louice och Madelene. Så vi drack några glas vin för mycket och vips var klockan halv tolv. Och eftersom "bargatan "körde fritt inträde blev det en hel del flängande fram och tillbaka. Men som vanligt var det ju så att Husarens DJ hade lite mer skills så vi återvände dit ganska snart..


Blev dock en tidig kväll men hemgång strax efter ett..

Om ändå Skövde bara var lite större..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar