9.15.2010

Hudterapueten tipsar

Tänkte gå in lite på hudföryngring och olika metoder.
Det hela handlar ju om att vi vill att vår hy ska se ung och frisk ut hur länge som helst, ja då får man också göra jobbet som krävs för det resultatet.. man kan ju även vilja bli av med andra problem, som rodnad, stora porer, knottror osv.

Fraktionerad Scanner Laserslipning med CO2Den nya fraktionerade metoden för Laserslipning som effektivt reducerar rynkor, acneärr, strie, stora porer och slapphet i huden. Endast ett lätt obehag upplevs. Makeup kan läggas dagen efter. En revolution inom skönhet.

CO2 Koldioxid Laserslipning
Traditionell slipning som är mycket tuff på huden men ger ett mycket bra resultat. Huden är röd en lång tid efter behandling och känslig för sol i ca. 6 månader. det vill säga att du absolut inte ska vistas i direkt sol och alltid alltid använda soskydd med spf 30. Kunden sövs eller ges annan bedövning. Infektionsrisk finns så stanna i hemma en vecka efteråt.

Kemisk peel
En mycket kraftfull peeling som är baserad på ”Jesners peel”, stor avflagning som startar efter några dagar gör att det är bra att vara hemma i ca en vecka.

Skin rejuvenation
Ljusbehandling med Laser eller IPL som påverkar cellfunktioner och cellvävnad. Stimulering av elastin och kollagen. Förbättrar ytliga blodkärl, pigmentfläckar och små rynkor. Fördel om AHA och C-vitamin peel görs samtidigt. Detta görs som kurbehandling.

Microdermabration
"Slipning" med aluminiumpulver eller kristaller som putsar huden. Passar en skrovlig och ojämn hud, oftast med ganska grov struktur. görs som kurbehandling.

Att på hemmaplan, alltså sin egen dagliga hudvård, använda sig av produkter innehållande AHA, C-vitamin och A-vitamin är en fördel vid alla dessa behandlingar

Otroligt resultat..

Amazing..

Rodnad borta, knottror minskade, porer minskade, inga sår ingen svullnad..

Bilderna är plockade från olika sidor, före och efterbilder är det allra bästa för att se vad man skulle kunna ådstakomma om man bara testade. Medodena erbjuds av flertalet salonger, laserpraktiker osv. främst hittar man dem i Stockholm och Göteborg. Kolla alltid upp salongen och de som jobbar där, be om intyg osv. Man ska veta vem det är som ska utföra behandligen på en..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar