4.06.2010

Vårsolen är farligast

Varför?
Jo för att huden inte varit solexponerad på många månader, den är ljus till tonen och har inte hunnit bygga upp ett skydd mot de farliga UVstrålarna..

Vad göra?
Skydda med solskydd såklart! Och jag har ett tips, från Decleor. Om det känns för tungt i plånboken välj ett billigare märke, typ Nivea, men se till att anpassa cremen efter var på kroppen du ska använda den. I ansiktet bör du ha Spf 30, även de andra delarna på kroppen som du exponerar, exempelvis hals, bröst, nacke och armar.


AROMA SUN EXPERT - Decleor

En komplett växtaromatisk solserie för ett optimalt skydd i solen

OPTIMALT SKYDD
Huvudingrediensen i Aroma Sun Expert är det unika DNA-skyddskomplexet med extrakt från egyptisk jasmin och tahitisk vanilj, rikt på antioxidanter som hjälper till att bevara hudens elasticitet, stärka hudens naturliga försvar och skydda ”hjärtat” av cellen. Serien innehåller även växtessens från ros som är rik på antioxidanter och har fuktgivande och skyddande egenskaper som stärker hudbarriären. Den ger ett förbättrat skydd mot solen och motverkar för tidigt åldrande av huden.

MAXIMAL TRYGGHET
Produkterna innehåller inga mineraloljor eller färgämnen och passar för alla hudtyper, även känslig hud. Extrakt från tahitisk rea bidrar till att stärka hudens naturliga försvar samt ökar effekten av UV-filtret med 15 %samtidigt som den ändå ger en fin solbrun färg.

SENSORISK UPPLEVELSE
Produkterna har lätta, silkesmjuka konsistenser med frisk och somrig doft. Absorberas snabbt utan att kännas klibbig eller efterlämna någon vit hinna på huden.

Ansiktet: AROMESSENCE SOLAIRE TAN ACTIVATOR SERUM FACE
Förbereder huden inför solen för en jämnare, mer hållbar färg.


Förbered huden med Aromessence Solaire innan du exponerar den för solen och stärk hudens naturliga försvar för en jämnare och mer långvarig färg. En 100 % naturlig cocktail av djupverkande växtessenser från ros, kamomill och geranium stärker cellens livskraft och motverkar solens skadliga påverkan. Växtessenserna stimulerar även pigmentproduktionen så att huden får optimalt skydd och en snabbare, jämnare färg.

Användning: Förbered huden en vecka innan du planerar att sola genom att applicera ett par droppar serum på ren hud, före dagcreme eller bodylotion. Vid solexponering appliceras serumet före solcrème.

Skydda: PROTECTIVE ANTI-WRINKLE CREAM FACE SPF 15/30
Effektiv solskyddscreme med anti-age-effekt.

Vid exponering i solen behöver huden skyddande och fuktgivande aktiva ämnen. Decléors solskyddscremer innehåller DNA-skyddskomplex, som stärker hudens naturliga försvar och skyddar cellernas DNA. Essens från ros motverkar torrhet medan rea reducerar känsliga reaktioner som soleksem och flagnad hud.

Effektiva UVA/UVB-filter skyddar mot solens strålar medan aktiva ingredienser återfuktar, förbättrar och förlänger färgen samt motverkar ålderstecken.

Användning: Välj skyddsfaktor utifrån den egna hudtypen och applicera solcreme varannan timme.

Reparera: SOOTHING AFTER-SUN CREAM FACE
Lugnande after-sun-creme för ansiktet.

Efter exponering i solen behöver huden lindring, näring och reparerande vård. Melonextrakt tillför fukt åt torr hud och essens från néroli och extrakt av vildmangosmör lindrar och lugnar hud som fått för mycket sol. Arganolja förlänger färgen och ger en fint skimrande lyster. Tigerörtextrakt motverkar hudens åldrande och ger en slätare, mer livfull hud.

Appliceras på ren, nytvättad hud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar