4.19.2010

100419

Idag är det pappas födelsedag! Hipp hipp hurra för honom! Hoppas kunna åka över till honom en stund ikväll efter jobbet, får hoppas på att pojkvännen inte ska åka bort med bilen bara..

Det har varit en livlig och bra helg, började med en kort afterwork i fredags på vatra, var helt slutkörd efter vårt abbarace i torsdags. Gick ist hem och fixade det sista inför bröllopet.

Hade räknat med att få sova ut på lördagen men min andra hälft hade andra tankar och studsade upp redan vid 8.. Så jag slappade i soffan fram till 11 och sen kilade jag ner på stan för att fixa, champange, glas, godis, paraply och lite konversationskort. Vid 13 tiden var det dags för dusch, make och klä sig. vi blev hämtade strax efter 15 och åkte då till varnhems klosterkyrka där vigseln skulle vara.. Resten av det är mest snyft och en massa fotograferande..

Själva festen hölls på Götala herrgård som ligger strax utanför Skara, det var toppenfint.. Kvällen var så lyckad på alla sätt, massa fina tal, god mat, trevligt sällskap, massa kärlek och roliga lekar.. Runt halv ett på natten var det hela slut, vi blev hämtade av Helena :) Toppen att ha bra kompisar som ställer upp, även ett stort tack till Gustav och mamma som lånade ut bilen.. Hoppas att brudparet fick sitt drömbröllop och en underbar dag!! Stormig och Glad!


Ett litet smakprov på var kvällen slutade.. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar