3.21.2010

Eye care

Ögoncreme finns i olika konsistenser, färger, priser och kvalitéer.. Vad ska man välja? Budget, lyx, gul, grön?

Kolla alltid med din hudterapuet, om du inte går hos någon, kolla med nådon som är utbildad. Vad som passar di bäst beror på ålder, hudtyp och hur stor plånbok du har..

Jag använder Decleór, för det mesta den som heter Vitaroma. Den hjälper till att förebygga linjer, gör huden mer hållfast och fungerar på en normal hud i 20-20 års åldern.


Dermaromes egen beskrivning: Anti-age-ögoncreme med silkeslen konsistens.

Motverkar och reducerar fina linjer och rynkor och har dämpande effekt på ringar och påsar under ögonen. Cremen ger ökad lyster och har en dränerande anti-stress-effekt.

Innehåller bland annat essentiella oljor av lemon grass och geranium med dränerande och stärkande effekt. Innehåller även Bio-Retinol som förhindrar att bindväven tunnas ut och som bevarar hudens elasticitet. Passar alla i åldern 20+ med begynnande tecken på hudens åldrande.

För dig som är 30+ finns Expression de l´age Relaxin eye cream. Förebygger rynkor och mimiska linjer, motverkar mörka ringar och trötthetstecken samtidigt som den lugnar och återfuktar det känsliga området runt ögonen. Huden droppmatas med fukt hela dagen och balanseras med långtidsverkan.

Innehåller bland annat essentiella oljor av néroli och petit-grain samt Bio-Retinol inkapslat i acacia- och alggelé. Lugnar och motverkar inflammationer, ökar mikrocirkulationen och cellförnyelsen.



40+ Expérience de l'age triple action eye & lip cream. Som har trippeleffekt mot hudens åldrande: ger djupgående fukt, minskar linjer och rynkor samt förbättrar hudstrukturen. Huden får snabbt ny fin lyster!



Och 50+ Excellence de l'age regenerating eye & lip cream. Är en rik och fyllig anti-age-creme för den tunna och känsliga huden runt ögon och läppar. Motverkar effektivt rynkor, påsar och mörka ringar under ögonen. Bekämpar ålderstecken, ger ökad spänst och stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Huden återfår sin volym och får stärkt motståndskraft.
 
Sen finns det självklar en massa andra bra märken som till exempel Matis, Md Formulations. Om du känner att dessa cremer stjäl för mkt ur din plånbok kan du välja märken som Lumene (finns på Åhlens) eller Nivea. Men du bör inte förvänta dig samma reslutat som de dyrare cremerna då de billigare inte innehåller samma mängd aktiva ingridienser. Och de jobbar därför inte lika effektivt. Men det duger gott och väl för den som inte är så bekymrad över lite linjer och ringar..
 

Det är inte bara i nuet vi lever.
Använd en ögoncreme för att motverka den tunna hudens åldrande..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar