10.01.2009

Autum life

Kan inte hjälpa det men allt låter mycket finare på engelska.. Därav mina oftast översatta titlar..

Det är första oktober år tvåtusennio idag, det är 6 dagar kvar tills jag inte längre kan kalla mig studerande. Det har alltså snart gått ett helt år sedan jag flyttade till Göteborg och började på Elisabethskolan - Swedish skincare academy. Ett helt underbart, hemskt, roligt, sorgligt, givande, nedtryckande, lärorikt år. Jag är så glad att jag tog tag i mig själv och faktiskt gjorde det här. Nu ska jag bara ta tag i mig själv en gång till och se till att skaffa mig ett jobb eller kanske ännu en utbildning.

Jag har en liten överraskning till alla tjejerna imorgon, det ska bli kul att kunna ge dom ngt. Dom betyder så mkt för mig och har verkligen varit helt underbara att ha runt omkring mig. Jag kommer sakna er Ladies, otroligt mycket..

Sista skolhelgen spenderar jag hos Fia i Kungsbacka *ler* Nina kommer också göra oss sällskap. Det blir till att plugga, äta gott, njuta, sova länge, hoppas på sol så jag kan gå långa myspromenader.. Det är så vackert i Kungsbacka, det är verkligen en stad med charm..
Så jag tänker ta vara på den här helgen, hoppas på att vi ska baka också.. Äpplekaka med vaniljsås :)

Nu återgår jag till Sex and the City, love of my life.. Always there for me..
Sam is on Viagra :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar