5.14.2010

Dagens Tips!

Inför den kommande sommaren, semestern, eller bara ren lathet eller allergi mot mascara.
Frans och brynfärg!

Det är enkelt, du kan antingen gå och få det gjort på salong eller ta hjälp av en kompis. Brynen kan du enkelt fixa själv. Du behöver bara färgen, som finns på bland annat Åhlens.

OBS! Kör inte på snabbfärgning första gången, det blir mer kladd än vad det behöver. Förutom färg så kan det behövas tops, bomullsrondeller, vaselin och vatten.
Tänk på att fransar som bryn måste vara helt rena och torra innan du börjar applicera färgen, instruktion om hur du blandar fägern finns i förpackningen. Till brynen bör du välja färg efter vad du har för hårfärg och även om du har ganska mörka bryn är det oftast snyggt att färga dem, det ger mer intensitet och färg till ansiktet.

Jag som är blond men ändå föredrar att ha lite mörkare bryn väljer såklart brunt till brynen, till fransarna väljer jag blåsvart, det blir helt klart snyggast. Tänk dock på att den blåsvarta fägen innehåller kobolt som är allergiframkallande och bör därför testas på huden innan, typ i armvecket, vänta i 24 timmar innan du ser resultat. Annars finns det givetvis svart färg som blir minst lika bra.

Färgen håller mellan 3-6 veckor beroende på hur mkt man sminkar och sminkar av sig. Det bästa är att när man vaknar så ser man faktiskt ganska levande ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar