8.14.2010

Några tips till alla som fortfarande ligger i sängen

Med en härlig huvudvärk och lagom ångest då intaget av alkohol var en aningens mer än vad ni tänkt..

Och då även till min kära karl som också han ligger kvar i sängen och endast har sett iprenskåpet än så länge den här dagen :)

Rödsprängda ögon

"Clear eyes" är en populär produkt som fixar rödsprängda ögon på ett kick. Liknande droppar finns på apoteket, men just Clear eyes förbjuden i Sverige men kan köpas i utlandet på egen risk.

Sliten hy
Ta en lång dusch som inkluderar ansiktstvätt och peeling. Glöm inte att smörja in ansiktet med en väldoftande ansiktskräm.

Luktar du apa i munnen?
Dålig andedräkt som stinker bakfylla får du bort genom att främst borsta tänderna ordentligt. Steg två är att skrapa tungan med en tungskrapa och fyll på jackfickan med extra minttuggummi som backup.

Plufsiga ögonen
Ett smart knep för att dölja de mörka ringarna är att applicera lite concealer under ögonen. Det brukar trolla bort plufset och ge ett fräscht intryck.

Uttorkning OBS!! Bästa är om man tar en på natten när man ramlar in :)
Apoteket säljer "Resorb", en vätskeersättning som enligt empiriska studier fungerar utmärkt mot bakfyllesymtom. Drick direkt på morgonen när du vaknar för att återställa kroppens salt och vätskebalans. Drick även rikligt med vatten.

Sluta svettas
En kraftig baksmälla gör ofta att du svettas mer än vanligt. Använd deodorant efter duschen och ha en extra t-shirt i väskan.

Sådär nu kanske ni kan avsluta dagen på ett bättre sätt än gårdagen :)
Eller iaf vara någorlunda fräscha vid 17-tiden..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar