12.29.2009

Två dagars Spa i Lundsbrunn

Lundsbrunns Kurort


Med start kl 14.00 igår, det började med en ryggmassage á la 30 minuter. Men enligt klockan i rummet så tog den bara 20, lite minus där.. Sedan bubblade vi i poolen, ångades i ångbastun och satt i varmpoolen vid massagestrålarna.. Vid 19 tiden var det das för 2 rätters i stora salen på hotellet, det bjöds på lax till förrätt, otrolitgt gott :) Huvudrätten bestod av en fin biffstek med stekt potatis, svamp och ngn kryddi korv.. Sen var det stop vill ja lova. Till huvudrätten valde vi ett väldigt gott rött vin från franska rivieran, detta borde finnas på alla Systembolag :) Sedan betalades det extra för en efterrätt som vi nog lika gärna kunde ha hoppat och bara tagit kaffe och chokladen ist.. Men det var iaf mjuk pepparkaka med lime och myntasorbet, toppad med torra björnbär och lite chokladsås.. Sen blev det hockey och sova, sov dock grymt dåligt, vet inte om det kan berott på sängen eller om det kanske spökar lite på Spahotellet..

Idag serverades det underbar hotellfrukost, med nybakt bröd, massa pålägg, yoghurt, flingor, ägg och bacon :) MUMS! Vidare till Spaavdelningen i ca två timmar och till sist avslutades vistelsen med en god lunch, örtagårdssoppa, strömming och riktigt potatismos:) Extra pluspoäng för det..

Nu blir det torsk, rotfrukter och kryddsmör.. Och det bästa med dessa daar är att jag inte behövt lyfta ett finger vad gäller matlagningen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar