11.09.2008

Sex vanliga missar män gör i sängen

Dialog och samspel är två nyckelord för ett lyckat sexliv. Två saker som män ofta förbiser.
1. Mannen vet bäst:
Många män tar för givet att nuvarande flickvännen/frun gillar samma saker som hans ex gjorde. Vartefter man mognar utvecklas också ens sexrepertoar, men utgår aldrig från att det som fungerade med förra tjejen fungerar med nya. Var lyhörd!
2. Han tror han kan fixa allt på egen hand
Det finns kvinnor som inte kan få orgasm utan hjälp. Krävs det en takt på 3000 rps ( repetitioner per minut) finns det ingen man i världen som räcker till. Experterna tipsar männen att se en vibrator som medhjälpare och inte en konkurrent.
3. Han tror sex känns likadant för kvinnor som för män
Det är stor skillnad på vilken typ av sex kvinnor och män njuter av. Det kan vara svårt för mannen att föreställa sig att kvinnan inte känner samma njutning som han vid penetration, men hos kvinnor är de inre delarna av vaginan mindre känsliga än de yttre.
4 Han tror våt och kåt är samma sak
Många fokuserar på hur våt kvinnan är.
Det är en myt att bara för att en kvinna är våt så vill hon ha sex. Vissa kvinnor blir våtare än andra, men det kan bero på faktorer som stress eller mediciner.
5 Han är expert på kvinnlig anatomi
De flesta män hittar numera till klitoris utan karta. Men långt ifrån alla vet hur den fungerar. Måga män undrar varför deras flickvän inte kan få orgasm utan att klitoris stimuleras. Alla kvinnor är olika, det som känns bra för en är obehagligt för en annan. Bästa sättet att veta vad kvinnan föredrar är att fråga.
6 Han tror att tiga är guld
Många män gör misstaget att vara tysta under sexakten, men om man inte talar om vad man vill är det svårt för partnern att veta hur den ska göra. En kvinna som vill tillfredsställa sin man tar gärna emot vägledning om den ges på ett respektfullt sätt.

Hmm jo men till viss del kan nog detta stämma, eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar